Frutales Duran regna un any més al concurs de planter

Viveros Frutales Duran es torna a emportar per enèsima edició el primer premi del concurs de planter d’arbres fruiters. En categoria Jardineria el primer premi ha sigut per Senyora Montserrat Bosch i en Hortícoles, Planters Grill.

Vivers Duran recull el premi de mans del president Quim Torra // DGM

La Verge de la Candelera dóna nom a la històrica fira de Molins de Rei i Viveros Frutales Duran pràcticament podria batejar el concurs de planter. Novament, l’empresa familiar s’ha coronat com a campiona de l’edició d’enguany en la categoria d’arbres fruiters i cada cop resulta més difícil d’imaginar qui els podria destronar.

Si bé el premi l’ha rebut l’actual responsable del viver de mans del president de la Generalitat, Quim Torra, qui no s’ha volgut perdre la cita ha sigut el patriarca Duran. De fet, el mateix Torra ha baixat les escales de l’església per poder-lo saludar en persona i agrair-li la feina feta al llarg de les seves sis dècades de participació.

De la resta de premiats cal destacar el primer premi en la categoria de Jardineria que s’ha emportat Senyora Montserrat Bosch, després de quedar segona en la darrera edició. Pel que fa a la secció d’Hortícoles, el guanyador ha tornat a ser un dels habituals: Planters Grill. Ara bé, s’ha de recordar que fa tot just un any la tradicional societat també va ser destronada per sorpresa.

Tal com ha confessat Torra, la “magnífica” Fira de la Candelera encarna els valors del país que assegura “somiar”: “Combina tradició i modernitat”. Per la seva banda, l’alcalde Joan Ramon Casals ha agraït als integrants la seva participació en l’esdeveniment: “Sou la base, sou la nostra Fira de la Candelera i sou les nostres arrels”, ha pronunciat entre la resta d’autoritats polítiques i representants del Comitè de Fira.

Foto de família del concurs de planters de la Fira de la Candelera // DGM

Recomanacions personalitzades