Molins Camina proposa a Ana Aroca com a candidata a les eleccions municipals

L’assemblea de la formació aprova que l’actual regidora es presenti al procés de primàries. Els resultats definitius es coneixeran el 6 de febrer.

La regidora de Molins Camina, Ana Aroca // Arxiu

L’assemblea de Molins Camina-Podem ha proposat per unanimitat a Ana Aroca perquè es presenti al procés de primàries per encapçalar la candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig. Després de reunir-se, l’assemblea ha decidit que l’actual regidora de l’Ajuntament de Molins de Rei opti de nou al lideratge de la formació.

Està previst que el 29 de gener es publiquin les candidatures definitives i que el procés de primàries es desenvolupi entre l’1 i el 5 de febrer. Els militants poden votar de forma presencial i telemàtica. Els resultats definitius es coneixeran el 6 de febrer.

Aquesta decisió s’ha pres després que el mes de desembre, els comuns de Molins de Rei decidissin aprovar la seva marca electoral sota el nom de Molins en Comú. Al procés, iniciat des de l’òrbita d’ICV, no va estar present Molins Camina, nom amb el qual es va presentar Podem Molins de Rei a les eleccions municipals de 2015.

Recomanacions personalitzades