La perícia de Macgyver del copilot salva Xavi Foj

Nacho Santamaría soluciona els problemes mecànics i permet que a l’equip Foj Motorsport continuar en competició.

Instant de la cinquena etapa // Foj Motorsport

Moments complicats i superats per Xavi Foj en el ral·li més dur del món, on sempre apareixen problemes considerables. Durant la cinquena etapa del Dakar entre Tacna i Arequipa el molinenc de l’equip Foj Motorsport va patir problemes mecànics.

“Hem començat malament perquè després de la sortida hi havia un mur i l’embragatge ha tornat a patinar”, ha explicat Foj després de terminar la jornada. “Nacho Santamaría ha fet un invent digne de Macgyer per bufar la campana. Amb això i mantenint les revolucions altres hem pogut arribar a meta. No recordo trobar mai un fesh-fesh com aquest”, ha afegit el pilot. Així doncs, aquesta vegada ha estat la perícia del copilot, Nacho Santamaría, la que ha permès que l’equip continués en cursa.

Tot i els problemes, Xavi Foj i els seus continuen segons en la classificació de la seva categoria, la T1.S, i en 43a posició de la general. Ara arribar una jornada de descans que serà molt benvinguda. “Aprofitem el descans per reparar i agafar forces perquè segons les nostres informacions els últims tres dies són els més durs de tot el Dakar”, ha explicat la llegenda del Dakar, que segueix amb el clar objectiu d’arribar a Lima i finalitzar la competició.

Recomanacions personalitzades