L’atleta molinenc Isaac Segura comença la temporada batent el rècord d’Espanya

L’esportista del Club Atletisme Molins va fer una marca de 35.21 segons en els 300 metres llisos en la categoria sub16, superant un registre que datava de 1999. La marca també suposa un rècord sub18.

Isaac Segura ha batut el rècord d’espanta // Club Atletisme Molins

L’atleta molinenc Isaac Segura ha iniciat la temporada amb un rècord d’Espanya. L’esportista del Club Atletisme Molins va establir una marca de 35.21 segons en els 300 metres llisos de la categoria sub16 en el primer Control Absolut de Pista Coberta, que es va celebrar a Sabadell.

Des del Club Atletisme Molins es recorda que “aquesta marca no només suposa un rècord estatal en la seva categoria, sinó que també és un rècord d’Espanya sub-18”. Amb aquesta marca, Isaac Segura bat un rècord que estava vigent des de l’any 1999. El Club Atletisme Molins espera que aquests èxits continuïn durant la temporada que s’acaba d’iniciar.

Recomanacions personalitzades