La coradella guanya el concurs El Plat Favorit dels Catalans

L’àpat de Molins de Rei supera al rossejat del delta de l’Ebre en la gran final del concurs organitzat per la revista Cuina.

Plat de coradella // Revista Cuina

La coradella, el plat més emblemàtic de Molins de Rei, ha guanyat el concurs ‘El Plat Favorit dels Catalans 2018’, que ha organitzat un any més la publicació Cuina.

L’esmorzar de traginers ha rebut 4.023 vots en la gran final de la competició, superant per un ampli marge l’altre finalista, el rossejat del Delta de l’Ebre, que s’ha fet amb 3.402 adhesions. La votació s’ha portat a terme a través de la pàgina web de la revista.

D’aquesta manera la coradella substitueix el pollastre i capó potablava d’El Prat de Llobregat, guanyador en la passada edició. Per tant, la comarca del Baix Llobregat porta dues primeres posicions consecutives.

Germán Puiggarí, cuiner del bar Diana, local de restauració que ha defensat la coradella en el certamen, ha recollit el premi en el marc d’una gran cita: el Fòrum Gastronòmic de Girona.

El concurs, on la coradella ha superat una dotzena de receptes d’arreu de Catalunya, ha rebut més de 55.000 vots durant quatre setmanes.

Recomanacions personalitzades