Els Campions del Món de Resistència tornen a confiar en el Centre Miquel Salinas

Salinas té cura dels pilots Josh Hook, Freddy Foray i Mike Di Meglio.

Els Campions del Món de Resistència celebren al podi la victòria

L’equip motociclista F.C.C. – TSR Honda France, actual Campió del Món de Resistència continuarà comptant a la temporada 2019 amb l’osteòpata esportiu de Molins de Rei Miquel Salinas en virtut de l’acord que ambdues parts han tancat aquesta setmana.

D’aquesta manera, l’osteòpata esportiu molinenc continuarà formant part de l’estructura japonesa juntament amb la formació tècnica Bruno Performance que van aconseguir el títol del Campionat del Món de la temporada passada i ha començat el nou exercici amb una victòria al prestigiós Bol d’Or disputat a Paul Ricard el 15 i 16 de Setembre passats.

La missió de Salinas en aquesta formació consisteix en tenir cura de la recuperació dels pilots (Josh Hook, Freddy Foray i Mike Di Meglio) tant des del punt de vista muscular i esquelètic com pel que fa a la planificació i supervisió de la seva alimentació i suplementació abans i al llarg de les curses que formen part del calendari del Campionat del Món de Resistència.

Aquesta serà la cinquena temporada que Centre Miquel Salinas està vinculat a la formació japonesa Campiona del Món. L’osteòpata de Molins de Rei, valora així la seva continuïtat a l’equip: “Estic molt content de continuar treballant amb l’FCC-TSR Honda. La temporada passada vàrem aconseguir el títol de Campions del Món i tenir l’oportunitat de seguir en aquest projecte és tot un luxe. Es tracta d’una formació molt professional i competitiva que en dos anys ha arribat al més alt del motociclisme mundial amb un mètode de treball molt estricte que dirigeix Bruno Performance en la part estructural tècnica. Jo m’encarrego de que els pilots estiguin en bones condicions físiques i el més frescos possible entre els seus relleus. Al llarg de les dues hores d’impàs que hi ha entre que baixen de la moto i tornen a pujar, m’ocupo de recuperar-los i aconseguir que no acusin l’esforç que comporta una competició de resistència. Al marge de les tasques d’osteopatia, l’alimentació i la complementació nutricional que prenen, també són la meva responsabilitat. Els japonesos tenen un mètode de treball molt estricte que els ha donat uns resultats immillorables i haver-me fet mereixedor de la seva confiança i treballar en la seva estructura és tot un honor”.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades