Un conductor perd el control del vehicle en un carril bici i acaba ferit greu

Un vehicle s’ha estampat contra dos cotxes aparcats a l’avinguda Barcelona de Molins de Rei després de perdre el control. L’home ha quedat “ferit greu” però no s’han lamentat més danys personals. S’investiguen les causes de l’incident. 

Dos dels vehicles que han quedat afectats // Cedida

Espectacular i perillós accident de trànsit a l’avinguda Barcelona de Molins de Rei a l’alçada de la benzinera Meroil. Poc després de les 11 hores un conductor ha perdut el control del seu cotxe i s’ha estavellat contra dos vehicles aparcats, que han resultat visiblement malmesos. No hi havia ningú en aquests dos automòbils estacionats.

Segons informa l’Ajuntament de Molins de Rei, el conductor, que viatjava sol, ha resultat “ferit greu” i els vehicles danyats han estat tres, els dos aparcats i el del conductorS’ha necessitat la intervenció dels Bombers de la Generalitat per poder extreure’l de l’automòbil i traslladar-ho en ambulància fins a l’hospital Moisés Broggi, on ha quedat hospitalitzat. Afortunadament, no s’han registrat més ferits.

Aquestes mateixes fonts municipals informen que l’home ha patit un “atac d’epilèpsia” mentre estava conduint. “Ha estat la primera impressió, però caldrà esperar al diagnòstic del metge”, afegeixen des de la Guàrdia Urbana a Viu Molins de Rei. Així doncs, encara no es poden concretar al 100% les causes exactes de l’accident, que s’hauran d’investigar pròximament.

“He vist un cotxe accelerant a fons pel carril bici, s’ha saltat el semàfor en vermell quan circulava a gran velocitat i s’ha estampat contra els vehicles aparcats a mà dreta”, descriu un testimoni de l’accident a aquesta redacció. “Per sort no s’ha topat amb ningú a l’encreuament, que estava en verd pels conductors que es dirigien direcció al barri de la Riera Bonet”, afegeix. Després de fer una “volta” s’ha acabat aturant “en un pilar de la benzinera”, afirma. Un segon testimoni recalca que se l’ha vist fent maniobres “estranyes” des del karting de polígon El Pla.

Per tant, tot i que s’ha lamentat un ferit de gravetat, la maniobra podria haver estat molt més dramàtica en cas que s’hagués topat contra un altre vehicle en marxa o hagués atropellat a algun vianant.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Fins al lloc dels fets, a més dels Bombers, s’han desplaçat dotacions de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) amb gran rapidesa. L’incident ha significat restriccions al trànsit en la zona. Dues hores després es treballava en netejar la carretera eliminant tots els elements generats per l’incident.

Recomanacions personalitzades