La plaça de l’Ajuntament s’omple de gegants d’arreu de Catalunya i l’estranger

La 33a Trobada de Gegants i Capgrossos porta a la Festa Major de Molins de Rei una trentena de colles de tots els punts del territori.

La plaça de l’Ajuntament de Molins de Rei ha ballat durant tot el matí d’aquest diumenge al ritme de les gralles de la Inxa Brass Band. Al cap i a la fi, més de trenta colles d’arreu de Catalunya i l’estranger s’han apropat fins a la Festa Major amb motiu de la 33a Trobada de Gegants i Capgrossos que ha organitzat la Colla Gegantera de Molins de Rei. Entre les figures s’han deixat veure des de clàssics com el Falleràs i la Guisla de Caldes de Montbui, fins als gaudinians Gegants i Nans de la Pedrera, passant pels belgues que ja es van presentar en societat dissabte.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades