S’esfondra la teulada d’una nau adjacent a La Mola

Un tros de teulada del recinte industrial de Can Coll, al barri del Canal, s’ha esfondrat. No hi ha hagut ferits però dos cotxes han estat afectats.

El sostre ha caigut sobre dos cotxes // Ajuntament

Aquest dijous al voltant de les sis de la tarda, un tram de teulada d’una nau situada al costat del Casal de Joves La Mola s’ha esfondrat. Tot el sostre d’aquest tram ha cedit i ha caigut a sobre de dos cotxes que hi havia aparcats.

Segons fonts municipals, no hi ha hagut ferits i els únics danys materials han estat els dos vehicles afectats. Tot i això, encara s’està pendent de fer l’anàlisi de l’afectació. Es creu que l’esfondrament s’ha produït perquè una encavallada -l’estructura triangular de fusta que aguanta el sostre- ha caigut, arrossegant així tot aquell tram del sostre.

L’incident ha mobilitzat als bombers i a la Guàrdia Urbana, que han precintat l’edifici, tot i que entenen que no hi ha perill. Els tècnics municipals s’hi han traslladat per fer una primera inspecció de l’estat de l’edifici i hi tornaran divendres al matí per veure si han quedat afectades les teulades del costat.

El regidor d’Obres, Ramon Sànchez (CDC), afirma a Viu Molins de Rei que “de la inspecció feta aquesta tarda podem desprendre que aquesta nau s’ha de tirar a terra”. Però “no s’ha pogut entrar a la resta de naus i fins divendres al matí no es podrà saber el grau d’afectació i llavors prendrem les mesures que calgui”.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Fotografies: Ajuntament de Molins de Rei

Recomanacions personalitzades