L’Ajuntament impulsarà l’engalanament de carrers per Festa Major

Molins de Rei invertirà 5.000 euros en noves activitats com sopars a l’aire lliure o l’engalanament de carrers del municipi durant la Festa Major de Sant Miquel. 

Els gegants al carrer Folqué durant una Festa Major // Arxiu J.P

Engalanar els carrers, com es fa a Gràcia. Aquesta serà una de les novetats de la pròxima Festa Major de Molins de Rei, tot i que en ser la primera vegada que s’impulsa després de molts anys sense fer-se segur que no s’arribarà a fer una cosa tan vistosa com la del barri barceloní.

Aquesta serà una de les novetats de la pròxima festa de Sant Miquel. “És voluntat de la regidoria de Cultura potenciar de cara a la Festa Major d’enguany els espais de trobada al carrer a partir de sopars a l’aire lliure així com engalanaments d’espais”, ha explicat la CUP, responsable de la cartera de Cultura de l’Ajuntament. “També hi ha la voluntat de potenciar i ajudar noves propostes d’activitats que surtin del patró que habitualment es programa i que siguin d’interès per la vila”, ha afegit.

Aquest tipus d’activitats tindran una partida de 5.000 euros. Es prioritzaran, en cas que hi hagués moltes propostes, les d’espai de trobada i engalanament, han incidit els cupaires. Tothom que vulgui proposar les seves idees ha d’escriure al correu electrònic festamajor@molinsderei.cat o trucar a la regidoria de Cultura (93 680 37 21 extensió 1148).

Una festa major més popular

Aquesta línia d’actuació per Festa Major ja va ser explicada pel regidor de Cultura, Carles Ros (CUP), durant la sèrie d’entrevistes de Viu Molins de Rei a les diferents forces polítiques molinenques per parlar del canvi de govern municipal. “Volem que els veïns es prenguin la Festa Major com a seva. No com una festa de consum”, va assegurar el cupaire, que ja va avançar que tenia la intenció de potenciar activitats com sopars a l’aire lliure o la decoració de carrers.

Ros vol incentivar que els veïns a “sortir de casa per organitzar una activitat” i que això “també serveixi per teixir una cohesió social al voltant de fer feina conjunta”. En la seva primera Festa Major com a regidor de Cultura, s’invertiran 5.000 euros en noves activitats d’aquesta índole.

 

Recomanacions personalitzades