L’Ajuntament cobreix baixes d’agents de la Guàrdia Urbana

A finals de juny s’han incorporat tres agents per cobrir baixes de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei i al mes de juliol n’arribarà un més. D’altra banda, l’Ajuntament anuncia que sis agents passaran a tenir plaça fixa durant la pròxima tardor. 

Els tres agents signant el contracte // Dan Costa — Ajuntament de Molins de Rei

Reforç a la seguretat de Molins de Rei, que durant molt de temps ha estat minvada per la falta d’efectius en el cos de la policia local. La Guàrdia Urbana disposa de tres nous agents des de l’última setmana del mes de juny. A més, durant aquest juliol s’incorporarà un quart.

Segons informa l’Ajuntament de Molins de Rei en un comunicat, d’aquesta manera “es cobreixen diferents baixes que s’havien produït darrerament al cos d’agents que havien decidit anar a treballar a altres administracions locals”.

De fet, el no cobriment de les baixes en el personal del cos policial municipal és un dels aspectes que han provocat un conflicte laboral durant els últims anys. El problema ve de lluny i fa dos anys els agents es van negar a fer hores extres amb la intenció de fer públic el seu malestar. El sindicat UGT va denunciar en el seu moment que els policies es veien obligats a fer torns de 16 hores per la falta d’efectius.

Sis places més consolidades a la tardor 

Amb aquesta actuació el consistori espera millorar el dia a dia de la Guàrdia Urbana. Però no serà l’única: durant les pròximes setmanes es convocaran sis places més que “es consolidaran” durant la pròxima tardor. Això significa que aquests agents que fan la seva tasca en condició d’interins passaran a tenir una plaça fixa.

“El govern municipal i els sindicats estan acabant de negociar les condicions de les places que es convocaran i publicaran durant el mes de setembre”, afirma l’Ajuntament.

 

Recomanacions personalitzades