El Club Vòlei Molins de Rei puja a Primera Nacional

Després de quedar tercers en les fases d’ascens, l’equip de Molins de Rei ha pogut pujar gràcies a que un equip de Primera Nacional ha acceptat l’ascens a Superliga 2.

El CV Molins en una imatge d’arxiu // Jose Polo

El bronze en les fases d’ascens a Primera Nacional del vòlei de Molins de Rei deixava oberta la possibilitat que pugessin de categoria. Finalment, ha estat possible i els molinencs seran a Primera Nacional la temporada que ve.

L’equip va ser campió de Primera Catalana però a les fases d’ascens va quedar tercer. La medalla de bronze en teoria no donava dret a l’ascens, però hi havia un equip (l’Illa Grau) que s’havia guanyat a la pista passar de Primera Nacional a Superliga 2.

L’ascens de l’Illa Grau no estava confirmat perquè implicava acceptar un repte que anava més enllà del terreny de joc i suposava més despeses econòmiques. Però al final han acceptat, així que han fet lloc perquè les de Molins de Rei puguin pujar.

Recomanacions personalitzades