El pa amb oli solidari recull 1.135 euros contra els maltractaments a República Dominicana

130 persones han participat en la novena edició del pa amb oli solidari, organitzat per Càritas Interparroquial de Molins de Rei. La iniciativa va recollir 1.135 euros, que aquest any seran per a un projecte contra els abusos a dones i infants a la República Dominicana.

130 persones van contribuir al pa amb oli solidari // Càritas Interparroquial Molins de Rei

El passat divendres 1 de juny es va celebrar al menjador del col·legi Manyanet de Molins de Rei la novena edició del Pa amb oli Solidari, organitzat per Càritas Interparroquial de Molins de Rei.

Hi van participar 130 persones, que van compartir un àpat auster: oli, sal o sucre, olives, aigua, una poma i un tros de coca. Tots els productes van ser donats per diversos establiments de Molins de Rei, segons informa Càritas en un comunicat.

Abans de l’àpat, els assistents van poder escoltar la presentació del projecte al qual aquest any es dedicaven els beneficis: l’Organització No Governamental (ONG) ‘Detengamos el abuso, violencia y maltrato de la mujer y la niñez en Azua y San Cristobal, Rep. Dominicana’.

La seva fundadora, Rosanna German, va explicar en què consisteix aquest projecte dedicat a combatre les violències infantils. De la venda de tiquets i altres donatius es van recollir 1.135 euros, que es destinaran íntegrament a aquest projecte.

L’ONG va presentar-se de la mà de la seva fundadora // Càritas Interparroquial Molins de Rei

Recomanacions personalitzades