El Cèltic Bàsquet Molins comença les fases d’ascens a Lliga EBA

El club de Molins de Rei visita la pista del Martinenc aquest dissabte. Si guanya l’eliminatòria a doble partit, disputarà la Final a 4 de Copa Catalunya. 

Imatge d’un dels últims partits de l’equip // Cedida

Passi el que passi la temporada del Cèltic Bàsquet Molins és immensa. Un recent ascendit que aconsegueix la segona posició del seu grup a Copa Catalunya. Però arribats fins aquí… per què no somiar amb un ascens a Lliga EBA? Un somni que comença aquest dissabte, a les 16 hores, a la pista del Martinenc, rival dels de Molins de Rei en la fase prèvia. Si els guanyen en una eliminatòria a doble partit -la tornada serà al Poliesportiu Municipal dissabte 19 de maig a les 18:05, retransmès per La Xarxa- arribaran a la gran Final 4 de Copa.

“Vam tornar molt malament després de Setmana Santa, vam perdre quatre partits consecutius, fins i tot amb el cuer que ja havia baixat de categoria”, recorda a Viu Molins de Rei el capità de l’equip, Miquel Sánchez. “Ens vam angoixar”, afegeix. Però en els últims dos partits de Lliga es va tornar a la dinàmica positiva. “Hem guanyat aconseguint bones sensacions”, explica el capità.

Amb tot, el Cèltic Bàsquet Molins arriba “en un bon moment” a l’eliminatòria contra el Martinenc, equip que els va superar de només tres punts en la final de Primera Catalana ara fa un any. Son dues formacions amb trajectòries paral·leles, nouvingudes a Copa Catalunya i classificades per a les fases d’ascens a Lliga EBA. “Ens volem treure l’espina”, adverteix Miquel Sánchez. Si els superen, els entrenats per Jesús Fernández aconseguiran el passi per la gran final a quatre que es realitzarà els pròxims 26 i 27 de maig a Salou.

 

Recomanacions personalitzades