L’incendi d’un cotxe abandonat crema quatre vehicles de matinada

Un foc, molt probablement provocat, d’un cotxe en estat d’abandó al passatge de la Raseta de la Creu, ha calcinat completament el vehicle on s’ha iniciat el foc i ha cremat també tres vehicles que hi havia aparcats al costat. El foc ha començat al darrere del cotxe, la qual cosa descarta que es degui a alguna avaria del vehicle.

Les flames han afectat quatre vehicles // Jordi Julià

Durant la matinada de dimecres a dijous, quatre vehicles s’han incendiat al passatge de la Raseta de la Creu, un pas particular sense sortida amb inici a la plaça de la Creu i on se situen diferents indústries entre el carrer Miquel Tort i l’avinguda de València. El foc ha començat a la roda del darrere d’un Citroën Saxo que diversos veïns afirmen que estava abandonat.

Segons fonts de la Guàrdia Urbana, el punt on ha començat la flama indica que no es deu a una avaria del vehicle: si hagués començat per una espurna provocada per un curtcircuit hauria començat pel davant, al capó, on hi ha els mecanismes, i no al maleter. A més, recorden que era encara menys probable en un cotxe abandonat, ja que si la bateria està descarregada no és possible que hi hagi un curtcircuit. Per això, es creu que molt probablement ha estat provocat.

L’estat en què han quedat els quatre vehicles el dia següent // Jordi Julià

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei ha rebut l’avís a les 0:52. Fonts del cos policial expliquen que han arribat al cap de pocs minuts, però en aquell moment ja estava tot el maleter del vehicle encès. Han intentat apagar el foc amb els extintors propis que tenen els vehicles de la Guàrdia Urbana, però no n’hi ha hagut prou i s’hi han hagut de traslladar dos camions de bombers, que han tingut la tasca més difícil perquè han hagut de deixar els camions a la plaça de la Creu. També hi ha anat un vehicle dels Mossos d’Esquadra.

La mateixa policia local ha retirat dos vehicles que estaven aparcats al costat de l’incendi i també han intentat localitzar els propietaris dels vehicles que hi havia a l’entorn però no ha estat possible. Les flames han anat avançant ràpidament i han calcinat completament tant el cotxe on ha començat el foc com un que hi havia aparcat al costat. També ha quedat cremat bona part d’un altre cotxe i una furgoneta de Correus que hi havia aparcada al costat. Un cop apagat el foc, els Bombers han tallat les finestres de la furgoneta per si hi havia correspondència però estava buida. També s’ha vist afectat part d’un mur que donava al darrere dels cotxes. A les 2:10 han donat per extingit l’incendi, poc més d’una hora després de rebre l’avís.

This slideshow requires JavaScript.

Recomanacions personalitzades