La Guàrdia Urbana deté un assetjador de menors disfressat de La Patrulla Canina

Un home amb antecedents pel mateix delicte ha fet tocaments a nenes durant la Fira de la Candelera mentre portava una disfressa de La Patrulla Canina. La Guàrdia Urbana l’ha detingut a la zona d’atraccions del Parc de la Mariona.

L’home va utilitzar una disfressa de La Patrulla Canina per fer els tocaments // Aris Mascots

Aprofitava la popularitat d’una sèrie de televisió infantil per guanyar-se l’interès de menors i assetjar-les. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, la Guàrdia Urbana va detenir, dissabte 3 de febrer durant la 167a Fira de la Candelera, a un home per presumptament abusar de menors d’edat fent tocaments.

El delinqüent anava disfressat d’un personatge de la coneguda sèrie La Patrulla Canina. Això va cridar l’atenció de molts joves, que es van voler fotografiar amb ell. Després de fer la instantània, l’home demanava la caritat.

Però segons han confirmat diverses fonts a aquesta redacció, dissabte a la zona de les atraccions del Parc de la Mariona va abusar de dues noies de 13 anys mentre es feien la fotografia. Concretament, va realitzar tocaments a aquestes menors d’edat.

El grup de joves es va escandalitzar i va avisar a crits a agents de la Guàrdia Urbana. Els fets es van produir a les 19:15 hores aproximadament i menys de dues hores després ja s’havia produït la detenció. Després es va seguir el protocol habitual en aquests casos, atenent les afectades i avisant als seus pares de la situació.

El detingut va ser custodiat per la policia i ja ha passat a disposició judicial. Al comprovar l’historial d’aquesta persona, s’ha esbrinat que l’assetjador ja tenia antecedents per delictes similars.

L’Ajuntament felicita les dues menors assetjades per denunciar immediatament

Toyota Starbaix Molins de ReiIsabel Ballesteros Estètica Avançada, Quiromassatge i Benestar. C. Javint Verdaguer, 56 Molins de Rei

Recomanacions personalitzades