Bar Diana i El Ñoqui guanyen el concurs de coradella de la Fira de la Candelera 2018

El premi a la millor coradella del 2018 ha estat per al Bar Diana. El Ñoqui obté el premi a la innovació i un accèssit a la tradicional.

Els guanyadors del Concurs de Coradella 2018 // Ajuntament de Molins de Rei

En la Fira de la Candelera més gastronòmica, un dels canvis és que els guanyadors del concurs de coradella es coneixen abans del cap de setmana de la fira per tenir així temps d’anar-la a degustar. El Premi a la millor coradella, la tradicional, ha estat per al Bar Diana.

D’altra banda, El Ñoqui ha obtingut el premi a la coradella innovadora, i alhora un accèssit al premi a la millor coradella tradicional. D’entre els vins de la DO Convidada d’aquest any -Pla de Bages- que millor mariden amb la coradella tradicional guanyadora, han triat el Bernat Oller Blanc de picapolls 2016, del celler Oller del Mas.

Aquest any també s’ha creat l’embotit de coradella. Però quila vulgui degustar en forma de plat ho pot fer aquest any a Cal Mingo, Bar Diana, Gato Negro, Batecs, El Tast, Els Teus Sentits, LaVolta, Les Palmerines, Can Tintorer, Empíric, L’Àpat i The Roof.

El jurat ha estat format per representants del Mercat de la Boqueria, de la Unió de Botiguers de Molins de Rei, de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal i del Gremi d’Hostaleria del Baix Llobregat juntament amb un cuiner professional.

Toyota Starbaix Molins de ReiIsabel Ballesteros Estètica Avançada, Quiromassatge i Benestar. C. Javint Verdaguer, 56 Molins de Rei

Recomanacions personalitzades