Els socis de Viu Molins de Rei ajuden a confeccionar l’Anuari 2017

Dijous 1 de febrer es presenta dins la Fira de la Candelera l’Anuari 2017 de Viu Molins de Rei, un llibre-revista que fa una anàlisi del més rellevant de l’any. La comunitat de socis que dona suport econòmic al diari ha ajudat a triar quins seran els temes més destacats del 2017.

Les tres edicions de l'Anuari estan exposades a la redacció de Viu Molins de Rei // Jordi Julià

Les tres edicions de l’Anuari estan exposades a la redacció de Viu Molins de Rei // Jordi Julià

La trobada anual de socis, en la qual Viu Molins de Rei passa comptes amb la comunitat de persones que ajuden a tirar endavant aquest projecte periodístic, va posar les bases per construir l’‘Anuari Viu Molins de Rei 2017’. Aquest llibre-revista imprès en paper de qualitat i que sortirà a la venda per la Fira de la Candelera va centrar bona part del debat entre els socis.

La comunitat de lectors va ajudar a tenir en compte temes que havien quedat oblidats o donar un valor afegit a altres notícies. Entre ells es va triar quines serien les línies mestres de la portada, que el mitjà donarà a conèixer en els propers dies. També es va triar qui serà el Personatge de l’Any Viu Molins de Rei 2017, una figura que també es coneixerà els propers dies i que va generar un ampli consens entre els assistents.

El personatge -que és una dona- participarà, juntament amb els protagonistes dels principals temes de l’Anuari 2017, en la presentació del llibre-revista. Serà el dijous 1 de febrer a les 19:30 al Baccus (c. Foment,6). Serà la primera oportunitat d’obtenir l’Anuari, i durant la Fira de la Candelera es podrà trobar a l’estand de Viu Molins de Rei del carrer Pere Calders. Més endavant, també estarà disponible a les llibreries de Molins de Rei.

La trobada va tenir lloc per primera vegada a la nova redacció del diari, un nou espai a peu de carrer situat al carrer Àngel Guimerà número 8 i que els socis van conèixer de primera mà. Tots ells rebran gratuïtament l’Anuari, com a part dels avantatges que dona formar part d’aquesta comunitat.

Recomanacions personalitzades