Sortegem entrades per als Pastorets de Molins de Rei

Aquest sorteig ja ha finalitzat. Podeu fer-vos socis i gaudir de més sortejos com aquest en el futur. El més immediat: rebràs gratis l’anuari 2017 de Molins de Rei que estem preparant.


Els socis de Viu Molins de Rei es poden emportar dues entrades per anar a veure un clàssic del Nadal: els Pastorets de Molins de Rei, que es representen entre el 26 de desembre del 2017 i el 20 de gener del 2018.

Una representació dels Pastorets // Els Pastorets de Molins de Rei

Els Pastorets de Molins de Rei 2017/2018 segueixen innovant i aquesta temporada estrenaran nova coreografia de la dansa de pastors, després d’haver renovat els decorats. Les representacions seran els dies 26 i 30 de desembre del 2017, i el 7, 13, 14 i 20 de gener de 2018, tots els dies a les 18 hores, al teatre de La Peni de Molins de Rei.

Viu Molins de Rei sorteja dues entrades per anar a veure els Pastorets entre els socis del diari. Si encara no sou socis, us en podeu fer per entrar al sorteig. Per participar-hi, només cal omplir el formulari següent:

https://www.viumolinsderei.com/2017/12/24/alfons-palau-la-transformacio-abans-de-sortir-a-lescenari-dels-pastorets-es-una-sensacio-excepcional/

Recomanacions personalitzades