El nou equip de govern pren possessió de les regidories

Aquest divendres 1 de desembre s’ha fet efectiva la nova organització de les regidories fruit del pacte entre CDC, CUP i ERC. Expliquem, en un interactiu, les responsabilitats de cada regidor.

L’estructura del nou govern pren com a base l’existent però amb alguns canvis. Convergència manté moltes de les regidories que tenia però n’abandona algunes, com Participació (per a ERC) o Medi Ambient (per a la CUP). S’han creat noves regidories: Comunicació (ERC) i Nova ciutadania i moviments veïnals (CDC). Altres canvien de nom: Serveis Municipals té ara l’afegit de ‘Municipalitzacions’ (CUP) i Igualtat Dona-Home passa a ser Feminismes i Alliberament LGTBI (CUP).

Públicament els tinents d’alcalde no tindran un ordre establert. Seran Ramon Sánchez i Carme Madorell (CDC), Asier Baiona i Carles Ros (CUP) i Sílvia Guillén i Marc Rebulà (ERC). Fonts del govern afirmen que establiran un ordre d’ús intern per saber qui substitueix a qui en cas d’absència, però a efectes pràctics no tindrà efecte públic. S’ha acabat, doncs, la imatge de l’alcalde i el primer tinent d’alcalde acompanyats a tots els actes.

Recomanacions personalitzades