La Riera Bonet estrena grup d’activitat física per a adults

El nou grup d’activitat física per a adults de la Riera Bonet es reunirà cada dimarts a la tarda on se situen els aparells per fer activitat física a l’aire lliure que hi ha instal·lats en aquest barri de Molins de Rei.

Un dels carrers de la Riera Bonet// Arxiu J.P

El barri de la Riera Bonet de Molins de Rei ha estrenat aquest mes de novembre el seu grup d’activitat física per a adults, segons informa l’Ajuntament de Molins de Rei a través d’un comunicat.

L’objectiu és “incentivar la pràctica de l’activitat física per millorar la salut i la qualitat de vida dels vilatants i fomentar l’ús lliure dels espais de Molins de Rei destinats a aquest propòsit”, assegura el consistori. “També es vol acostar els serveis esportius als barris més allunyats del centre”, afegeix.

Les activitats estan dirigides per un monitor i es realitzen cada dimarts de 16.30 a 17.30 hores al Parc de Salut de la Riera Bonet, l’espai que hi ha amb aparells per fer exercici a l’aire lliure. Es duran a terme fins al pròxim mes de juny. És un servei gratuït i no cal fer inscripció prèvia.

Es faran caminades, exercicis de mobilitat articular, estiraments musculars i es practicarà amb els aparells de gimnàstica que, precisament, estan instal·lats en aquest parc. “La dificultat de l’activitat serà de baixa intensitat i va adreçada a persones de qualsevol condició física”, diu el consistori.

La idea va sorgir a partir d’un procés participatiu del Pla de Persones Grans de Molins de Rei al barri de la Riera Bonet. Alguns veïns van proposar la possibilitat de fer activitats dirigides al Parc de Salut i la idea es va incorporar.

L’Ajuntament de Molins de Rei té previst iniciar grups d’activitat física similars a altres barris. De fet, es realitzarà a partir del gener a Bonavista i més endavant es vol impulsar al Canal.

Recomanacions personalitzades