El Cèltic Bàsquet Molins torna a Copa Catalunya per la porta gran

L’equip entrenat per Jesús Fernández ha aconseguit tres victòries consecutives completant un magnífic inici de temporada. 

Cèltic Bàsquet Molins de Rei temporada 2017-2018 // CB Molins de Rei

Per la porta gran. Així ha començat la temporada el Cèltic Bàsquet Molins a Copa Catalunya, categoria que va recuperar l’any passat. L’equip entrenat per Jesús Fernández amb l’ajut de Toni Mesa, Carlos Sánchez i Marc Pedrerol en el cos tècnic ha aconseguit tres victòries consecutives en els tres primers partits de lliga. Un inici que, fins i tot, estava per sobre de les expectatives.

Tot i que la temporada hauria d’haver començat l’1 d’octubre -dia en què els partits es van ajornar per la situació política- el Molins va començar la pretemporada el 21 d’agost. Abans de l’inici de competició oficial van jugar set partits i tots van acabar amb victòria molinenca. Es va generar una bona dinàmica que després ha continuat.

El primer partit de la temporada en la màxima competició organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol va ser a Girona, contra un equip que també acabava de pujar a la categoria. Allà el Cèltic Bàsquet Molins va guanyar 67 a 72 liderats per una “extraordinària actuació”, segons expliquen fonts del club, de Fèlix López, un dels nous fitxatges, que va fer 33 punts i 44 de valoració.

L’equip celebrant una victòria // CB Molins de Rei

Una setmana després va arribar el primer partit al Poliesportiu Municipal, contra l’AD Torreforta amb Devon Dorsey com a jugador franquícia. Ni el bon paper del nord-americà (28 punts) va servir per aturar el Cèltic Bàsquet Molins, que va sumar una nova victòria amb un resultat contundent: 93-66.

I en el tercer partit de la temporada els de Jesús Fernández van desplaçar-se fins a Sant Cugat, on van aconseguir una nova victòria per un marge més que considerable (67-86). Els molinencs van trencar el partit al principi amb un marge de més de 10 punts i després van tenir la capacitat de resistir els intents de reacció dels locals.

Amb tot, el Cèltic Bàsquet Molins viu un moment somiat. Nouvingut a Copa Catalunya i, de moment, aclimatant-se a la nova categoria d’allò més bé.

Recomanacions personalitzades