Diables i bèsties d’arreu tornen a inundar Molins de Rei d’espurnes

Colles molinenques i de diferents punts de Catalunya recorren el Centre Vila amb el seu espectacle de foc, llum i color.

This slideshow requires JavaScript.

Organitzat pel CUC de Molins de Rei, els Diables de Molins de Rei l’Agrupa, els Dimonis de Molins de Rei i l’Entxuscat de Molins de Rei, el correfoc de Festa Major va inundar d’espurnes els carrers del municipi. També gràcies a les colles i les bèsties convidades: Ball de Diables de Ribes, Bram de Foc, Drac Olivé, La Mula de l’Agrupació de Sant Feliu, Diables de Santa Perpètua, Diables de Terrassa i Drac Apocaleus. Amb tot, els molinencs van poder gaudir de les bèsties conegudes i descobrir-ne altres. El molinenc Magí Canyelles va composar la cançó ‘Ball de correfoc de diables i bèsties de Molins de Rei’, que es va estrenar enguany.

El recorregut va ser una mica més curt del que és habitual, segons fonts de la Guàrdia Urbana. Es va començar a la plaça de l’Ajuntament per després travessar el carrer Rafel Casanova fins arribar a la plaça de la Creu per després tornar a l’Ajuntament pel carrer Major. A les escales del Mercat les bèsties es van aturar i, una a una, van esforçar-se per fer espectacle. Una de les bèsties es va quedar sense un parell d’ales per un accident. Tot i això, l’acte va ser una gran festa de la cultura popular catalana.

 

 

 

Recomanacions personalitzades