La Federació Obrera es desborda per la coordinació de l’1-O

La sala d’actes de la Federació Obrera s’ha omplert com mai en un acte on s’han explicat els preparatius per l’1 d’octubre i què caldrà que facin els voluntaris. Fins i tot els passadissos s’han omplert de gent disposada a col·laborar amb el Comitè de Defensa del Referèndum.

No cabia ni una agulla a la sala d'actes de la Federació Obrera // Cedida

No cabia ni una agulla a la sala d’actes de la Federació Obrera // Cedida

Desbordada. Així va quedar la sala d’actes de la Federació Obrera, un dels espais de conferències de més capacitat de Molins de Rei i que, si bé algun cop s’havia omplert, mai havia hagut de deixar gent a fora. Aquest dimecres, no hi cabia ni una agulla, amb gent asseguda pel terra i omplint el passadís. Era per l’Assemblea de Voluntàries per al Referèndum, un acte organitzat pel recentment creat Comitè de Defensa del Referèndum de Molins.

Davant l’allau de persones, va caldre fins i tot repetir l’explicació una segona vegada perquè la gent que havia quedat fora ho pogués sentir. En l’acte es va demanar la col·laboració com a voluntaris per permetre que es pugui fer, així com fer d’apoderats en col·laboració amb entitats independentistes com ANC i Òmnium, aplegades en la plataforma ‘MdR pel Sí’, o buscar col·laboradors per al servei que han organitzat per acompanyar persones amb dificultats als col·legis electorals.

L’objectiu és que tot el dia hi hagi gent per evitar possibles actuacions policials. El mateix comitè ha organitzat un Espai de Trobada per al dia 1, al Casal Popular La Barrina, que farà de punt de coordinació durant tot el dia d’aquestes persones.

El vestíbul també va quedar ple // Cedida

El vestíbul també va quedar ple // Cedida

Recomanacions personalitzades