La CUP dóna suport a Joan Ramon Casals “davant els atacs per organitzar el referèndum”

Tot i les diferències polítiques, la CUP Molins de Rei ha mostrat el seu recolzament a l’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC), davant “els atacs per organitzar el referèndum”. 

En acabar l'acte, els ponents s'han donat de la mà // Elisenda Colell

Casals i l’exregidor de la CUP i ara diputat, Albert Botran, donant-se la mà // Arxiu – Elisenda Colell

La CUP Molins de Rei, partit amb més regidors de l’oposició al govern municipal integrat per CDC i PSC, ha mostrat, mitjançant una nota de premsa, el seu suport a l’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC), davant “els atacs de l’Estat per organitzar el referèndum”.

“Tot i les moltes diferències polítiques que puguem tenir, el dret del poble català de decidir què vol fer amb el seu futur i la ferma convicció de que la desobediència a lleis injustes és una responsabilitat col·lectiva ens fa estar al seu costatargumenta la CUP a través del comunicat.

Un acord que arriba després que 712 alcaldes, entre ells Casals, hagin estat citats per col·laborar amb el referèndum sobre la independència de Catalunya del pròxim 1 d’octubre que la Generalitat ha convocat i que ha estat suspès pel Tribunal Constitucional. “No ho podem tolerar”, sentencien els cupaires.

Recomanacions personalitzades