Un centenar de persones empaperen Molins de Rei per mostrar el seu suport al ‘Sí’ l’1-O

Activistes a favor de la independència de Catalunya surten de nit al carrer per omplir Molins de Rei de cartells a favor del sí en el referèndum convocat per la Generalitat el pròxim 1 d’octubre. 

Grup de persones que van participar a l’acció a la plaça de l’Ajuntament // Molins de Rei per la Independència – ANC

Un grup d’un centenar de persones aproximadament, segons fonts de l’organització, han sortit la nit del 18 de setembre amb la intenció d’omplir Molins de Rei de cartells a favor del sí a la independència de Catalunya que la Generalitat ha convocat el pròxim 1 d’octubre. Abans de començar la seva marxa pel municipi, s’han concentrat a la plaça de l’Ajuntament a les 21 hores.

A l’acció, que es repetirà el pròxim dimecres 20 de setembre sota el lema ‘Empaperem Molins’, han participat membres de col·lectius com Molins de Rei per la Independència – ANC o Òmnium Cultural i de partits polítics independentistes com la CUP, ERC o el PDeCAT. També hi havia gent que va col·laborar a títol individual.

Després d’hores voltant pels carrers molinencs, els cartells i els papers eren molt visibles a bona part del municipi.

Recomanacions personalitzades