Molins de Rei per la Independència ANC encén espelmes pel ‘sí’ l’1 d’octubre

150 persones, segons l’organització, fan un acte al barri de la Granja on encenen espelmes per votar ‘sí’ l’1 d’octubre. L’ex-alcalde Josep Janés signa un manifest a favor del referèndum que la Generalitat ha convocat. 

Les espelmes a la Rambla de la Granja // Roser Vilallonga

Unes 150 persones, segons informen fonts de l’organització de l’acte, han encés espelmes a favor del ‘sí’ l’1 d’octubre, en un esdeveniment realitzat divendres 1 de setembre.

La mobilització, organitzada per Molins de Rei per la Independència – ANC, s’ha realitzat a la Rambla de la Granja per “celebrar que només falta un mes pel referèndum”, segons expliquen.

Després de l’encesa d’espelmes s’ha cantat l’himne nacional de Catalunya i s’ha fet un pica-pica.

Josep Janés, dins la plataforma d’ex-alcades a favor de l’1-O

Gairebé una vuitantena d’ex-alcaldes i ex-regidors el PSC i d’Iniciativa del Baix Llobregat han signat un manifest a favor del 1-O. Aquest grup, del qual formen una desena de càrrecs encara en actiu, no recolza ni el ‘sí’ ni el ‘no’ però fa una crida a la participació en la votació. A més, també critiquen la postura dels seus partits en aquest tema i demanen els Ajuntaments que facilitin la votació.

Entre els signants del manifest hi ha representació molinenca. L’ex-alcalde entre 1991 i 2002, Josep Janés, ha donat suport. Janés va governar representant la coalició Iniciativa i Esquerra, que unia Iniciativa per Catalunya i Esquerra Nacionalista de Molins de Rei, partit ja extingit.

Recomanacions personalitzades