La Cursa de Sant Miquel incorpora una modalitat familiar

Obertes les inscripcions per la 39a edició d’una de les activitats amb més tradició de la Festa Major de Sant Miquel, que enguany tindrà una Cursa Familiar. 

Participants de la cursa infantil esperant la sortida // Arxiu — Jose Polo

Per primera vegada la Cursa de Sant Miquel, una de les activitats amb més tradició de la Festa Major de Molins de Rei, tindrà una Cursa Familiar.

Coincidint amb la 39a edició de la iniciativa, s’ha decidit crear una prova per “apropar l’esport a la família i donar l’oportunitat que els pares puguin córrer amb els seus fills i que els més petits puguin gaudir d’una experiència esportiva única amb els de casa seva”, asseguren els responsables de la Cursa de Sant Miquel.

A més, una altra de les novetats de l’edició 2017 serà un espai a la Plaça del Molí destinat a activitats lúdiques per “gaudir de la resta del matí un cop finalitzin les curses”. Fins i tot hi haurà festa de l’escuma.

Les inscripcions ja estan obertes a través de la pàgina web. A més de la nova Cursa familiar, es repetiran les modalitats de 10 kilòmetres, la cursa popular de 3,5 kilòmetres i la cursa infantil, d’ 1,5 kilòmetres.

Recomanacions personalitzades