Gerard Gil guanya dues medalles d’or al Campionat d’Espanya de natació aleví

Gerard Gil, del Club Natació Molins de Rei, ha guanyat dues medalles d’or en les categories de 100 i 200 metres esquena del Campionat d’Espanya aleví. Alba Salas, Sergi Ramon i Alba Pradell també van participar-hi amb una bona actuació. 

Els nadadors al costat del seu entrenador, Sergio Lloret // CN Molins

Els nadadors al costat del seu entrenador, Sergio Lloret // CN Molins

El Campionat d’Espanya de natació aleví ha portat bones notícies per als nadadors del Club Natació Molins de Rei, i especialment per a un d’ells, el Gerard Gil. Les Piscines Bernat Picornell van acollir el passat cap de setmana aquesta competició, en la qual Gil va imposar-se en les categories de 200 metres esquena i 100 metres esquena.

Malgrat no haver-li anat gaire bé la prova dels 200 metres lliures -va quedar desqualificat per moure’s a la sortida-, després va aconseguir una bona actuació classificant-se per a tres finals. Va aconseguir dues medalles d’or en les dues que va liderar, i en els 100 metres braça es va haver de conformar amb una quarta posició, a només 57 dècimes del podi.

El nadador Sergi Ramon va mantenir-se força regular al llarg de tot el campionat i va batre les seves millors marques personals en totes les proves que va participar. Així doncs, una 15a posició als 200 metres lliures va marcar el tret de sortida de la seva actuació, que va seguir amb una 12a posició en la prova dels 100 metres lliures, quedant-se a les portes de l’accés a la final. Finalment, en els 200 metres estils i els 400 metres lliures va situar-se en la 19a posició en tots dos casos.

D’altra banda, la bracista Alba Salas va aconseguir la 29a posició en la classificació dels 200 metres braça i una millor 24a posició en la dels 100 metres braça. No gaire lluny es va situar Alba Pradell en la prova dels 400 metres lliures, en la que es va situar en la 25a posició de la classificació. Pradell, però, es va presentar a més proves: 16a als 400 metres estils, 22a en els 200 metres papallona i 9a en la final dels 200 metres estils.

Recomanacions personalitzades