L’Atlètic Incresa perd l’ascens en l’últim sospir de la pròrroga

Els del barri del Canal empaten a dos contra el Seva i es queden una temporada més a Quarta Catalana.

Roque Bonilla plora consolat per Toni Pressegué // Jose Polo

Tot l’esforç després d’una gran temporada que se’n va en orris en l’últim sospir. De forma cruel, davant la teva afició que ja celebrava el retorn a Tercera Catalana. L’Atlètic Incresa va empatar a dos contra el Seva en el partit de tornada de la promoció d’ascens. El valor doble dels gols fora de casa -es va empatar a u en el partit d’anada- va donar l’ascens als osonencs.

Es va omplir el camp de futbol de la zona esportiva Ricard Ginebreda, amb una gran xifra d’aficionats de l’equip local i de l’equip visitant. Va ser un partit igualat, decidit per petits detalls, amb quatre gols a pilota aturada.

Durant els primers minuts va dominar el Seva, que es va topar amb un esplèndid Gerard Muela a la porteria de l’Atlètic Incresa. Passats els vint minuts, van reaccionar els blanc-i-blaus. Van anul·lar-li un gol a Víctor Vargas per fora de joc. Era el primer avís. Abans del descans, els entrenats per Jesús Bermejo van estavellar una pilota al pal, però no va entrar.

La segona part va ser com la primera. Un matx molt igualat sense gaires oportunitats clares de gol. Les emocions van arribar als minuts finals. En el 80 es van avançar els visitants, a la sortida d’un córner, amb un remat de David Morcillo.

L’Atlètic Incresa, el d’ara i el de sempre, mai es rendeix. Té un gen lluitador en el seu ADN. En el 89, també en un servei de cantonada, va empatar Álvaro Sánchez. No va haver-hi temps per a més i es va arribar a la pròrroga.

En el temps afegit els dos equips estaven molt desgastats. El duel va ser de fortalesa mental. Va avançar-se l’Atlètic Incresa en una falta passat el centre del camp. Va centrar Matias Ramos i Víctor Vargas va rematar poc abans del descans del temps extra. El gol feia pensar que l’ascens estava a la butxaca.

El Seva va penjar pilotes a l’olla durant el segon temps de la pròrroga. L’Atlètic Incresa les va defensar totes bé menys una. En el 119, a un minut del final, Joel Lorente va empatar a dos rematant una altra acció a pilota aturada.

No va poder reaccionar l’Atlètic Incresa. No va tenir temps. Molts dels homes entrenats per Bermejo ploraven a la gespa. El capità, Roque Bonilla, un home del barri, que coneix com ningú el que significa vestir aquests colors, no es podia aixecar.

Va ser un final cruel per una bona temporada on l’objectiu era lluitar per l’ascens i així es va fer, fins a l’últim minut de la pròrroga de la promoció. No se’ls pot demanar més als del barri del Canal, que hauran d’aixecar-se després d’aquest cop per tornar-ho a intentar. L’ADN lluitador de l’Atlètic Incresa hauria d’emergir una vegada més.

El partit, en imatges

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades