Finalitza la reforma del carrer Rafael Casanova

Les obres en el tram entre el passatge de la Sardana i la plaça de la Creu s’han completat en dos mesos. 

Imatge del Rafael Casanova ja reformat // Jordi Julià

Les obres del carrer Rafael Casanova, en el tram entre passatge de la Sardana i la plaça de la Creu, s’han finalitzat dos mesos després de l’inici de l’actuació.

“Els treballs han suposat una inversió aproximada de 100.000 euros i han permès substituir el paviment i millorar l’accessibilitat dels usuaris”, assegura l’Ajuntament de Molins de Rei a través d’un comunicat. El tram reformat és de 1.225 metres quadrats. Amb la reforma, “tot el carrer Rafael Casanova presenta el mateix aspecte pacificat i de prioritat els vianants”, donant continuïtat a la reforma feta el 2013.

“L’actuació tindrà continuïtat amb les imminents obres del carrer Doctor Barraquer i la plaça de la Creu”, assegura l’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC). “Es certifica que els compromisos adoptats al Pla d’Acció Municipal es concreten en realitats palpables”, afegeix el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC).

Es manté el recorregut provisional del MolinsBUS

Davant les reformes del Doctor Barraquer i la plaça de la Creu, l’Ajuntament ha decidit mantenir el recorregut provisional del MolinsBUS. Per tant, es mantenen, de moment, les parades al passeig del Terraplè i al carrer Verge del Pilar.

 

Recomanacions personalitzades