L’ermita de Santa Creu d’Olorda obrirà tots els dissabtes

L’activitat començarà el pròxim 22 d’abril després dels últims treballs d’acondicionament de l’edifici romànic. 

L'interior de Santa Creu es podrà visitar molt més sovint gràcies a l'acord // Parròquies de Molins de Rei

Interior de Santa Creu // Parròquies de Molins de Rei

Després de l’acord entre l’arquebisbe de Barcelona i el bisbe de Sant Feliu perquè la parròquia de Molins de Rei gestioni l’ermita de Santa Creu d’Olorda, aquesta església tornarà a obrir les seves portes el pròxim 22 d’abril.

De fet, a partir d’aquest dia, estarà oberta cada dissabte de 10 a 13 hores, segons informa la parròquia de Molins de Rei a través d’un comunicat. “Les misses se celebraran puntualment en els dies que s’anunciaran oportunament”, indiquen.

Abans d’aquesta obertura s’han hagut de realitzar “treballs de condicionament”. A més, també s’ha creat un “equip de voluntaris” que seran els encarregats de “tenir cura” de tot el que estigui relacionat amb aquesta parròquia.

D’aquesta manera l’edifici romànic serà més fàcil de visitar tot i que seguirà sense resoldre’s la reclamació que el terme municipal que envolta l’ermita passi de Barcelona a Molins de Rei, encara sense desenllaç

 

Recomanacions personalitzades