L’actor Karra Elejalde protagonitzarà el pròxim anunci de Gueopic

L’entitat sense ànim de lucre a favor dels infants amb autisme o problemes de comunicació aconsegueix la col·laboració del famós actor resident a Molins de Rei. 

Karra Elejalde en un instant de l’anunci // Gueopic

De pregoner de la Fira de la Candelera a cara visible de Gueopic. La vinculació de l’actor Karra Elejalde amb Molins de Rei cada vegada és més gran. El reconegut actor serà el protagonista del pròxim anunci de l’associació sense ànim de lucre a favors dels infants amb autisme o problemes de comunicació.

L’anunci es titularà Autistes som tots i està escrit i dirigit pel creador d’aquesta entitat, el molinenc i creador audiovisual Dani Andreu.

Es podrà veure per primera vegada el pròxim dia 1 d’abril, amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme.

Serà una jornada reivindicativa on a més de la presentació de l’spot i hi haurà il·luminació de color blau a la façana de l’Ajuntament de Molins de Rei, es presentarà la cançó Gueopic a càrrec dels alumnes tercer de l’escola Virolai i, a més, la colla castellera Els Matossers faran un pilar solidari.

Recomanacions personalitzades