Urtasun reivindica el paper d’Iniciativa per consolidar la Fira de la Candelera

El portaveu d’ICV, Ernest Urtasun, visita la 166a Fira de la Candelera afirmant que la formació ha estat “pionera en la dinamització de la Fira i de l’economia molinenca” i avança que l’agrupació local haurà d’afrontar “al repte de construir un nou subjecte polític”.

Ernest Urtasun amb l'Anuari 2016 del Viu Molins de Rei // Marc Pidelaserra

Ernest Urtasun amb l’Anuari 2016 del Viu Molins de Rei // Marc Pidelaserra

Ernest Urtasun, portaveu d’Iniciativa per Catalunya – Verds, ha visitat la 166a Fira de la Candelera i ha reivindicat el paper de la seva formació en la consolidació de la mostra molinenca. “Hem estat pioners en la defensa de la integració tarifària del transport públic, en la defensa del territori, i en la dinamització d’aquesta fira i de l’economia local”, ha afirmat Urtasun. Actualment l’agrupació local es troba en una situació força diferent que anys enrere, quan ICV tenia l’alcaldia de Molins de Rei, però el portaveu ecosocialista considera que han “jugat un paper molt important i l’estem seguint jugant, Iniciativa segueix amb una veu molt important aquí”.

A més del missatge positiu, Urtasun ha volgut llençar un missatge d’alerta pels membres d’ICV del municipi, ja que segons el portaveu de la formació es troben “en un procés de construir un nou subjecte polític que portarem a tot el territori”, en referència al nou partit que s’està creant a partir d’En Comú Podem, i això suposarà “un repte per tots els nostres companys i companyes”.

Pel que fa a la política nacional, Urtasun ha rebutjat de totes totes el judici a l’expresident Artur Mas i les exconselleres Irene Rigau i Joana Ortega. “Ens sembla del tot inacceptable que es jutgi per posar unes urnes”, i ha demanat que es deixi de judicialitzar la política per “obrir una taula de diàleg entre Generalitat, Estat i Unió Europea” per tal que s’acordi la celebració d’un referèndum.

[sam id=”55″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades