Molins de Rei Acull es reivindica a la Fira de la Candelera

El col·lectiu a favor dels refugiats i Molins de Rei Solidària donen color a la Fira d’Entitats. Es recullen 587 signatures a favor de la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’.

Una de les actuacions de Molins de Rei Acull // Jose Polo

El col·lectiu a favor dels refugiats, Molins de Rei Acull, s’ha tornat a donar a conèixer a través de la Fira de la Candelera. Durant la gran mostra molinenca, han posat a la venta el llibre El viatge de Samira i, segons informen a través de la seva pàgina web, han aconseguit vendre un total 48.

Diferents autoritats polítiques locals, el conseller de la Generalitat de Catalunya Jordi Jané, l’eurodiputat Ernest Urtasun, el diputat al Congrés Xavier Domènech o l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón, han visitat l’estand de l’entitat.

De fet, Molins de Rei Acull ha compartit espai amb altres associacions solidàries com Amnistia Internacional o la fundació Vicente Ferrer. Des de l’entitat s’ha fet una valoració positiva de la seva participació a la Fira de la Candelera.

A més, des de la regidoria de Cooperació, Solidaritat i Drets Humans de l’Ajuntament de Molins de Rei s’han organitzat performances que han fet reflexionar els visitants sobre la temàtica.

‘Casa nostra, casa vostra’

D’altra banda, la Fira de la Candelera ha servit per participar en la gran recollida de signatures a favor d’acollir refugiats del moviment ‘Casa nostra, cosa vostra’. En total, durant la Fira de la Candelera s’han recollit 587 signatures.

[sam id=”55″ codes=”true”]

 

Recomanacions personalitzades