Un mort i cinc ferits en un xoc múltiple a l’autopista B-23

Una persona ha mort i cinc han resultat ferides en un xoc en el que s’han vist implicats dos camions i sis turismes. L’accident múltiple ha tingut lloc a l’autopista B-23 a l’alçada del barri de la Granja en direcció Martorell.

Retencions a l'autopista B-23 derivades del xoc múltiple // Servei Català de Trànsit

Retencions a l’autopista B-23 derivades del xoc múltiple // Servei Català de Trànsit

Un xoc en cadena ha acabat amb la mort d’una persona aquest dimecres a la tarda a l’autopista B-23 al seu pas per Molins de Rei. El tràgic sinistre ha tingut lloc sis minuts abans de les sis de la tarda al kilòmetre 12 de la via ràpida, a l’alçada del barri de la Granja, en direcció Martorell.

A més de la víctima mortal, hi ha dues persones ferides greus que han estat trasllades a l’hospital comarcal Moisès Broggi i tres ferits lleus que han estat donats d’alta al mateix lloc de l’accident. En el xoc múltiple s’han vist implicats vuit vehicles: sis turismes i dos camions, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Els serveis d’emergència han tallat la circulació a l’autopista per poder dur a terme amb seguretat les tasques d’atenció als ferits. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat cinc camions dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra.

L’accident ha provocat llargues cues que han arribat als nou quilòmetres de retenció a la B-23 i cinc a la A-2. Els carrers d’accés a Molins de Rei tant des de la N-340 com des del polígon El Pla s’han vist també plens de vehicles que buscaven una sortida al col·lapse.

Recomanacions personalitzades