L’Ajuntament senyalitza 19 punts d’interès turístic de Molins de Rei

Per tal de potenciar la vessant turísitca de la ciutat i que els propis veïns coneguin el patrimoni molinenc, l’Ajuntament ha instal·lat 19 panells informatius davant d’edificis com la Federació Obrera, el palau de Requesens o Ca n’Ametller.

Representants municipals amb el nou panell informatiu davant del Foment - Ajuntament de Molins de Rei

Representants municipals amb el nou panell informatiu davant del Foment // Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament ha instal·lat panells informatius a 19 punts d’interès turístic de Molins de Rei. Entre ells s’inclouen el palau dels Requesens, l’edifici del Molí, la Federació Obrera, la plaça de la Creu, el Mercat Municipal i el Foment Cultural i Artístic. El consistori assegura que són els edificis més rellevants de la vila, però també aquells que tenen algun element històric curiós.

El projecte, impulsat per l’Ajuntament i finançat per la Diputació de Barcelona, té com objectiu donar a conèixer Molins de Rei, la seva història i els seus edificis més emblemàtics tan a veïns com a turistes i posar en valor el patrimoni. En aquesta primera fase s’han triat 19 punts, tot i que l’Ajuntament assegura que hi ha més espais que també mereixerien ser senyalitzats, i si hi hagués una segona fase s’ampliarien els punts.

“Molins de Rei és un dels municipis amb una riquesa i un valor històric dels més importants de la nostra comarca”, ha expressat l’alcalde, Joan Ramon Casals. Amb aquesta nova iniciativa de promoció turística de la ciutat ha defensat la voluntat de l’equip de govern municipal de “posar en valor el patrimoni perquè tot i tenir-ho a prop, no sempre es coneix prou”.

A banda de la senyalització, la campanya de promoció del turisme a Molins de Rei es complementa amb l’edició d’uns tríptics que incorporen un plànol d’ubicació dels 19 punts i informació de cada un d’ells i la realització d’una pàgina web. Els tríptics es trobaran a partir de mitjans de gener als principals equipaments del municipi i es preveu que la pàgina web es pugui visitar per la Fira de la Candelera.

Recomanacions personalitzades