Els Matossers aconsegueixen el primer 5 de 7

La colla castellera de Molins de Rei se supera amb motiu de la seva XIV Diada. Mònica Usart protagonitza el Pilar Kinder.

El 5 de 7 dels molinencs // Matossers

El 5 de 7 dels molinencs // Matossers

Tot celebrant la seva XIV Diada, els Matossers de Molins de Rei han aconseguit la seva millor actuació de tots els temps, descarregant el seu primer 5 de 7 actuant a casa.

Segons explica la colla a través d’un comunicat, “feia setmanes” que els marró argila treballaven el 5 de 7. L’han realitzat en segona ronda davant d’una plaça de l’Ajuntament que ha esclatat en eufòria. Fent un 3 de 7 en primera ronda i un 4 de 7 en la tercera i un vano 5 – amb el pilar de 5 només carregat en despenjar-se la canalla en la sortida – els marró argila han completat “la millor actuació” dels seus 14 anys d’història.

“Hem fet el 3 de 7, el 5 de 7, el 4 de 7 i un pilar de 5 carregat. Això converteix la 14ena Diada Matossera en la millor actuació de la història. Moltes gràcies a tots els que heu vingut a tots els assajos. La temporada gairebé acaba i la setmana que ve anem a Barcelona a acabar-la de la millor manera possible. I l’any que ve, més i millor!”, ha dit Salva Prat acabar l’actuació.

Els Castellers del Prat, els Castellers de Viladecans i els Encantats de Begues han estat les colles convidades d’enguany.

Vano de 5 // Matossers

Vano de 5 // Matossers

Mònica Usart, Pilar Kinder

En aquesta diada la castellera sorpresa protagonista del tradicional Pilar Kinder realitzat la jornada abans de la gran actuació ha estat la meteoròloga de Rac1 i 8tv, Mònica Usart. La molinenca ha acompanyat els Matossers en un cercavila i, ja vestida de castellera, ha fet format part del pilar al Pati del Palau, on la Colla Castellera Experxats de l’Estany ha acompanyat els molinencs.

Usart en el Pilar Kinder // Matossers

Usart en el Pilar Kinder // Matossers

 

 

 

Recomanacions personalitzades