Cap de setmana casteller, amb el jazz de Llibert Fortuny i ració doble de cinema

Aquest cap de setmana del 4 al 6 de novembre s’omplirà de castells amb la Diada Matossera i el saxofonista Llibert Fortuny portarà jazz al Daltabaix. Mentre que el Documental del Mes reflexionarà sobre la falta d’amor de la societat sueca, el Cineclub porta “El porvenir”, sobre la reinvenció vital d’una professora. També s’homenatja Llull amb poesia i música a l’església.

Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, us proposem cinc plans per fer sense moure-us de Molins de Rei.

1. Viure el jazz de Llibert Fortuny

Daltabaix porta a Molins de Rei Llibert Fortuny en concert // Llibert Fortuny

Daltabaix porta a Molins de Rei Llibert Fortuny en concert // Llibert Fortuny

El cicle Daltabaix porta el saxofonista Llibert Fortuny, “un tot terreny del jazz”, segons els organitzadors del concert. L’acompanyaran David Xirgu (bateria) i Martin Leiton (contrabaix), un trio amb “gran complicitat a l’escenari” que porten “jazz en estat pur”.

El concert serà diumenge 6 de novembre 19 hores a la Traska Truska. L’entrada val 15€ (14€ anticipada i 7,5€ socis).

2. Veure castells a la Diada Matossera

El cap de setmana s’omplirà de castells de la mà dels Matossers de Molins de Rei en la Diada Matossera 2016. Els convidats d’aquest any són els Encantats de Begues, els Castellers del Prat i els Castellers de Viladecans. El dia abans, però, ja n’hi haurà a l’Actuació de Vigília amb els Esperxats de l’Estany que seguirà el Pilar Kinder (amb un casteller convidat sorpresa).

L’actuació de vigília serà dissabte 5 de novembre a les 18 hores al pati del Palau; i la Diada Matossera serà diumenge a les 12 a la plaça de l’Ajuntament.

3. Conèixer els inconvenients de la societat sueca

El DocsBarcelona-Documental del Mes porta “La teoria sueca de l’amor”, una reflexió sobre la manera d’entendre les relacions humanes a Suècia. El documental, premiat a festivals de Bèlgica, Dinamarca, Holanda o la mateixa Suècia, contraposa els alts nivell de benestar amb la falta de relacions afectives.

El documental es projectarà diumenge 6 de novembre a les 19 hores a la Peni. L’entrada val 4€ però els socis de Viu Molins de Rei tenen un 50% de descompte.

4. Acompanyar una professora en els seus canvis vitals amb “El Porvenir”

El Cineclub Hal 2002 porta la pel·lícula francesa i alemanya estrenada aquest mateix any “El Porvenir”, que explica els canvis vitals a què s’ha d’enfrontar una professora de filosofia quan el seu marit li diu que la deixa per una altra dona.

La pel·lícula es projectarà divendres 4 de novembre a les 22 hores a la Peni. L’entrada val 4€ (3€ per a joves de 15 a 25 anys o socis).

5. Endinsar-se en Ramon Llull amb poesia i música

La parròquia de Sant Miquel homenatja el filòsof i escriptor medieval Ramon Llull quan fan 700 anys de la seva mort, amb un recital poètic i musical titulat “Ars Vitae. Ramon Llull: l’art de viure”, amb selecció de textos i músiques a càrrec del grup Airun.

L’homenatge es farà divendres 4 de novembre a les 20:30 a l’església de Sant Miquel

Recomanacions personalitzades