El Parlament exigeix la reforma de l’estació de Molins de Rei per fer-la accessible

A proposta de JxSí i la CUP, el Parlament aprova exigir al ministeri de Foment que comencin les obres a l’estació de Rodalies de Molins de Rei aquest 2016 per instal·lar escales mecàniques, ascensors i accés a l’estació per a persones amb dificultats de mobilitat. 

L'estació de Molins de Rei // Jose Polo

L’estació de Molins de Rei // Arxiu — Jose Polo

Tot i que no tenen les competències perquè corresponen al ministeri de Foment, el Parlament de Catalunya, a proposta de Junts pel Sí i la CUP, ha aprovat una resolució on exigeix al govern espanyol la reforma de l’estació de Molins de Rei per tal de fer-la accessible.

La proposta insta a Foment a que “aquest any 2016 i de forma urgent, acabin el projecte executiu d’accessibilitat i allargament de les andanes de l’estació de tren de Molins de Rei”, segons afirma el diputat de JxSí i alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals.

El projecte hauria d’incloure “escales mecàniques, ascensors i accés a l’estació, per a persones amb dificultats de mobilitat”, assegura Casals, que afegeix que també s’hauria de contemplar “l’accés i a l’estació i a les andanes des del carrer Sant Antoni Maria Claret”, una de les reclamacions històriques dels veïns de la zona.

Recomanacions personalitzades