Un pastís, xocolatines i molt confeti per celebrar els 30 anys dels Grallers de Molins de Rei

L’onzena cercavila dels Grallers de Molins de Rei ha commemorat el 30è aniversari de l’entitat, amb la mirada posada en les noves generacions. Ho han celebrat amb un pastís de cartró, unes xocolatines amb el logotip de l’entitat i llençant molt confeti.

Els grallers van celebrar els 30 anys amb un pastís i confeti // Jordi Julià

Els grallers van celebrar els 30 anys amb un pastís i confeti // Jordi Julià

Aquest any, durant la cercavila que fan els grallers divendres a la tarda de Festa Major s’ha tirat molt de confeti. En arribar al pati del Palau, els rebia un pastís de cartró amb un 30 i amb bengales fent d’espelmes, mentre globus gegants anaven saltant entre la gent. Alhora, els grallers entonaven el “Moltes felicitats”.

Així celebraven els 30 anys els Grallers de Molins de Rei, que el seu responsable, Magí Canyelles, va recordar que segueixen “amb la mateixa força o més que el primer dia gràcies a les generacions que vénen”. Just després, seguia amb el treball per seduir els joves animant-los a participar en un taller per tocar la gralla, i els convidava al berenar popular, on aquest any han donat una xocolatina especial amb el logotip dels grallers pintat.

La celebració va omplir el pati del Palau de canalla, que es va quedar després a l’espectacle infantil programat per Xarxa Molins de Rei “Ot, Lou i el Noi de la Mandolina”, que s’ha passat de dissabte a divendres reunint així més públic.

This slideshow requires JavaScript.

[sam id=”54″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades