Les entitats de la Federació Obrera s’uneixen per fer un ‘lipdub’

19 entitats de la Federació Obrera han fet un ‘lipdub’ per donar-se a conèixer i alhora treballar juntes. El concepte s’exemplifica amb un castell conjunt fet per membres de les diverses entitats.

optica-molins-765x85

Bona part dels 200 participants al 'lipdub' van observar el resultat conjuntament a la pista de la Federació // Jordi Julià

Bona part dels 200 participants al ‘lipdub’ van observar el resultat conjuntament a la pista de la Federació // Jordi Julià

La Federació Obrera ja té ‘lipdub‘. 19 entitats que fan programació en el centre cultural es van coordinar per fer un vídeo conjunt en què diferents membres de les associacions es van passant el testimoni d’un paper enrotllat en forma de pergamí fins que arriba a una enxaneta dels Matossers, que puja a un castell format per les mateixes entitats i mostra el contingut: el logotip del Centre Cultural i Cívic de la Federació Obrera. El lema: “Tu fas la Fede”.

Al vídeo hi han participat 200 persones, coordinats pel director del centre, Raül Carretero, que explica que l’han fet per, a més de donar a conèixer l’activitat que es fa a l’equipament, “fer sinergies entre entitats” ja que “moltes no tenen relació entre elles tot i estar l’una al costat de l’altra”.

Tots van veure conjuntament el resultat final a la pista de la mateixa Federació, quan es va aprofitar per presentar la nova web de l’equipament i es va repartir als membres de les entitats clauers amb el lema “Tu ets la clau”.

Els participants han estat: Punt Jove, Associació Molinenca de Tast, Club Ciclista Molins de Rei, Associació Obrera de Molins de Rei, Llar de Jubilats Molins, Remare, Consorci per la Normalització Lingüística, AECC-Catalunya Contra el Càncer, Cercle Artístic de Molins de Rei, Associació Suport als Infants Molins de Rei, Associació de Circ Giravolt, Salut Mental Baix Llobregat, Associació Familiars Alzheimer Baix Llobregat, FAPAC, Associació de Veïns i Veïnes La Pau i Riera Nova, Casal de la Dona, La Casa Urbana, Les Veus dels Dilluns, Matossers de Molins de Rei, SIAMC i Unisub Molins.

[sam id=”54″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades