L’Open Infantil de BTT supera el centenar de participants

La prova de bicicleta de muntanya realitzada en el marc de la Festa Major aconsegueix el rècord d’inscripcions i és capaç d’atreure ciclistes de muntanya d’arreu de Catalunya. 

Imatge de família dels organitzadors de l'Open // One to One

Imatge de família dels organitzadors de l’Open // One to One

L’Open Infantil de BTT, que One to One organitza cada any amb motiu de la Festa Major de Molins de Rei, ha superat el centenar de participants en la seva última edició del passat 24 de setembre. Ha estat la cursa amb més inscrits des dels seus inicis.

Concretament, la prova que aconsegueix atreure ciclistes de muntanya d’arreu de Catalunya i, fins i tot, d’Andorra, ha obtingut 101 inscrits. “Estem molt contents amb la xifra de participació”, assegura a Viu Molins de Rei, Josep Colomina, de One to One. “Hem aconseguit que el circuit es consolidés, li agrada a tothom, i a més les noves generacions pugen molt fort”, indica Colomina després de tornar a omplir la plaça de les Bruixes d’esport.

Escola de ciclisme

Des de l’any 2004, One to One gestiona una escola de ciclisme de muntanya. Aprofiten el mateix circuit de la plaça de les Bruixes per entrenar dues vegades per setmana i, una vegada al mes, fan excursions de BTT per Collserola.

L’escola, destinada a nens d’entre 4 i 14 anys, té l’objectiu d’educar els infants “en els valors esportius” i, quan acaben la seva etapa al arribar als 14 anys, poden continuar vinculats a la BTT mitjançant grups més exigents també gestionats per One to One. De fet, alguns dels alumnes ja han estat convocats per la selecció catalana.

[sam id=”54″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades