Incendi en el transformador elèctric de la rampa de l’aparcament del Mercat Municipal

Un problema en un quadre elèctric genera una intensa flama a la plaça del Mercat. No s’han lamentat ferits. Bombers, Guàrdia Urbana han controlat la situació i tècnics d’Endesa treballen per solucionar-la.  

Imatge de la plaça del Mercat durant l'incendi // Sergi Carós

Imatge de la plaça del Mercat durant l’incendi // Sergi Carós

Espectacular incendi a la plaça del Mercat de Molins de Rei quan aquest divendres 23, al voltant de les 19:30 hores, una gran flama acompanyada d’un intens fum ha sorgit des de l’aparcament de vehicles del Mercat.

Fonts de la Guàrdia Urbana han assegurat a Viu Molins de Rei que el motiu de l’incendi ha estat un problema “en el transformador elèctric” que hi ha situat a la rampa del mateix aparcament.

No s’han lamentat ferits per l’incident. Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i vàries de la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i el SEM s’han desplaçat fins el lloc dels fets. Minuts després, ja no es podien veure les flames, però sí que se seguia olorant el fum.

En ser un problema elèctric, i davant del perill que pogués haver-hi una segona explosió en el comandament, els Bombers han decidit esperar als tècnics d’Endesa per acabar amb el problema, que han trigat més d’una hora en arribar, i han treballat fins entrada la nit per solucionar-ho.

Imatge de les flames // Sergi Carós

Imatge de les flames // Sergi Carós

Talls en el subministrament elèctric

El comandament que ha cremat dóna servei a una part del municipi i és per això que alguns veïns, de diversos barris, han pogut patir talls de llum. A més, quan es talli el subministrament, el Centre Vila es pot quedar sense corrent. De fet, Endesa informa que els talls es poden allargar durant tres o quatre hores. L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, i el primer tinent, Xavi Paz, han alertat d’aquesta situació a través de Twitter:

Recomanacions personalitzades