Mig miler de persones participen a la Festa de la Solidaritat

El Pati del Palau ha acollit una nova edició de la Festa de la Solidaritat, amb un format nou organitzat per diverses ONG de Molins de Rei. Més de 500 persones han participat de les activitats lúdiques i de sensibilització. 

Un instant de la Festa de la Solidaritat al Pati del Palau // Ajuntament de Molins de Rei

Un instant de la Festa de la Solidaritat al Pati del Palau // Ajuntament de Molins de Rei

La Festa de la Solidaritat ha culminat un any més la Setmana Solidària, amb un acte al Pati del Palau orientat a fer visible les accions que realitzen les entitats solidàries durant tot l’any.

Més de 500 persones han participat en activitats com el taller de Rangolis, la degustació de begudes i menjar típics, les connexions telefòniques amb Lesbos per tractar el saber de primera mà què està passant actualment en aquest punt del Mediterrani, haima solidària sahrauí amb degustació de te, conta-contes, recull de signatures i compra de productes de comerç just. Els actes que van congregar a més participants van ser la demostració de danses de Bollywood i el concert solidari a  càrrec del grup Àfrica Soleil.

Durant la Setmana Solidària s’han organitzat diversos actes amb l’objectiu de donar a conèixer diversos problemes polítics  i socials. Entitats com Vicenç Ferrer, Songtaaba, Molins Acull, Molins amb el Sàhara, Amnistia Internacional, Solidança, Esplai Agrupa, Associació de Paraguaians i Paraguaianes de Molins de Rei i Teranga, van ser les encarregades de programar actes tan diversos com projeccions de documentals, conta contes, col·loquis, etc.

 

Recomanacions personalitzades