Molins de Rei també tindrà fira de tapes

Es presenta la primera mostra gastronòmica “BdeGUST” amb la participació de 41 restauradors de Molins de Rei que oferiran tapes i platets a 3 euros i menús especials entre el 16 de maig i el 18 de juny. 

Carme Madorell mostrant un dels fulletons de promoció del BdeGust // Jose Polo

Carme Madorell mostrant un dels fulletons de promoció del BdeGust // Jose Polo

Les fires de tapes que s’han fet populars arreu del Baix Llobregat arriben també a Molins de Rei. Entre el 16 de maig i el 18 de juny es durà a terme la primera mostra gastronòmica “BdeGUST”, amb la participació de 41 bars i restaurants del municipi.

Durant les dues primeres setmanes de la iniciativa els diferents restauradors oferiran un seguit de tapes i plates ingeniats per a l’ocasió a un preu de tres euros. Durant els darrers 15 dies, es prepararan menús especials entre 25 i 35 euros.

L’objectiu és “dinamitzar el sector de la restauració” segons l’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC). És una iniciativa pensada “per la gent de fora i també pels molinencs”, afegeix Casals. “Calia buscar una fórmula que dónes més retorn a l’esforç dels establiments participants i més difusió als productors locals”, assegura la regidora de Consum i Turisme, Carme Madorell (CDC).

Entre els productes que s’utilitzaran hi haurà el predomini dels del Parc Agrari del Baix Llobregat, un dels patrocinadors de la mostra. També s’organitzaran tres ‘showcooking” (demostracions de cuina en directe) a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal.

Recomanacions personalitzades