Mor un home de 50 anys fent esport al Parc Natural de Collserola

Un veí de la Rierada ha trobat el cos sense vida d’un home aquest matí al Parc Natural de Collserola. Segons fonts municipals, l’home traspassat havia sortit a fer esport amb el seu gos i, per causes naturals, ha mort. 

El veí de la Rierada ha trobat el cos sense vida de l'home i el seu gos al camí que va a El Papiol // ADF Molins de Rei

El veí de la Rierada ha trobat el cos sense vida de l’home i el seu gos al camí que va a El Papiol // ADF

Un home de 50 anys ha mort aquest matí al Parc Natural de Collerola, concretament al camí que va de El Papiol a La Rierada. Un veí del barri ha estat qui ha trobat el cos sense vida de l’home i ha trucat al 112. Segons han confirmat fonts municipals, l’home havia deixat el cotxe a El Papiol i quan es trobava al camí G08 fent esport amb el seu gos, ha mort per causes naturals.

ADF, Guàrdia Urbana, Bombers i Mossos s’han desplaçat al lloc dels fets, i com que l’home només duia a sobre les claus del cotxe, han tardat unes dues hores en poder trobar el vehicle i identificar-lo.

Recomanacions personalitzades