Els Matossers continuen el rodatge amb un bon paper a Begues

La colla castellera de Molins de Rei va participar en la celebració del tercer aniversari del bateig dels Encantats de Begues, on van aconseguir descarregar dos castells de sis i en van desmuntar dos més.

Pilars d'inici en la diada de Begues // Matossers de Molins de Rei

Pilars d’inici en la diada de Begues // Matossers de Molins de Rei

Els Matossers continuen el rodatge d’inici de temporada castellera, i integrant la gent nova i poc habitual que hi ha a la colla. Els marró argila van participar en la diada del tercer aniversari de la colla dels Encantats de Begues, juntament amb altres colles del Baix Llobregat: els castellers del Prat i els castellers de Castelldefels.

Els molinencs van iniciar l’actuació amb dos pilars de quatre simultanis, seguits d’un 3 de 6 en primera ronda, i un 3 de 6 amb agulla amb terços a pinya en segona. Després van venir dos intents desmuntats de 4 de 6 i d’un pilar de 5. El cap de colla, David Fernández, va felictar als seus companys per l’actuació malgrat aquest regust amarg dels intents desmuntats. “No us quedeu amb els intents desmuntats d’avui, perquè si els veieu bé, són coses que tenen molt de futur”, va explicar Fernández, que també apuntava que en aquesta diada hi van participar mola canalla nova i gent poc habitual.

La propera actuació pels molinencs serà el proper diumenge dia 17 d’abril, en motiu de la 5a Trobada Castellera al Tibidabo. Els Matossers actuaran de 14 a 15h fent parella amb els Micacos, Castellers de Badalona.

Recomanacions personalitzades