Lluitant contra una calor històrica

One to One Catalunya planta cara a un dels dies més calorosos en 100 anys en la primera etapa de l’Absa Cape Epic. 

Absa Faldo definitiu Viu Molins de Rei

One to One durant la presentació de la cursa // One to One

One to One durant la presentació de la cursa // One to One

Si en el pròleg va ser el vent, en la primera etapa ha estat la calor. Les circumstàncies meteorològiques són les primeres adversitats per a l’equip de Molins de Rei, One to One Catalunya, en inici de l’Absa Cape Epic, la cursa de BTT més dura del món.

Han fet 108 quilòmetres de distància amb 2.300 metres de desnivell per completar la primera jornada de debò en un dia “dels més calorosos des de fa 100 anys segons diuen per aquí”, explica Josep Colomina.

“Comencem a tenir les primeres cremades”, afegeix Josep Colomina junior, des d’una piscina d’aigua freda, on la parella molinenca ha fet part de la recuperació. “La recuperació ha estat bona”, assegura el seu pare. Han completat l’etapa i s’han recuperat bé. Per tant, s’ha de valorar la primera jornada positivament.

Precisament és la recuperació un dels factors clau en una cursa de resistència que s’allarga durant set etapes. No és només la capacitat del cos de fer un esforç, sinó com es recupera després, la clau de l’èxit.

 

Recomanacions personalitzades