Mor el doctor Josep Canals durant una sortida en bicicleta per Collserola

Josep Canals, director de la Clínica de Molins de Rei, ha mort. Un dispositiu especial el buscava després de la seva desaparició a Collserola, on estava practicant ciclisme. L’han trobat sense vida en una zona boscosa pròxima a la pista D-06 i al carrer Siberia, a prop de la carretera BV 1468. 

El doctor Josep Canals, director de la Clínica de Molins de Rei, ha estat trobat sense vida al voltant de les 4 de la matinada del dijous 10 de març en una zona pròxima al carrer Siberia i a la pista forestal D-06, a prop de la carretera BV 1468 que uneix Molins de Rei amb Vallvidrera, al Parc Natural de Collserola. Era una zona boscosa i de difícil accés, segons els Mossos d’Esquadra.

Canals havia sortit en bicicleta i, en veure que no tornava, s’ha denunciat la seva desaparició entrada la nit. Després de rastrejar el senyal GPS del seu telèfon mòbil i veure que estava en mig del bosc, s’ha organitzat un dispositiu de cerca especial ràpidament. Hi han col·laborat cinc dotacions de Bombers, dos cotxes i quatre agents de la Guàrdia Urbana, cinc cotxes i 10 agents dels Mossos, tres cotxes i sis agents de la Guàrdia Urbana de Sant Feliu, un cotxe de la Guàrdia Urbana del Papiol i 10 voluntaris i tres cotxes de l’ADF Puigmadrona-Olorda. També s’han desplaçat l’alcalde Joan Ramon Casals, el primer tinent Xavi Paz i el regidor de Seguretat, Antón Pedrola. Després d’hores de difícil cerca de matinada sense resultats, l’han trobat, malauradament, ja sense vida.

L’autòpsia acabarà de definir les causes però les primeres indagacions apunten a una mort natural perquè no s’han trobat signes de violència en el seu cos. Tot apunta que Canals, de 58 anys, ha patit un problema de salut greu quan anava en bicicleta. Anteriorment havia estat operat del cor.

El comiat del doctor Canals es realitzarà dissabte 12 a partir de les 10 hores al tanatori i diumenge 13 a la mateixa hora a la parròquia de Sant Miquel.

 

Recomanacions personalitzades